Resultater klare fra BWG («Blodgruppa»), men blir vi informert? Ny mail-aksjon på gang i USA.

15 nov

XMRV Global Action melder fra sin Facebook-side:

«It is believed that the Phase 2 results of the BWG are now available – at least to insiders, and that these results provide clarity on the contamination issue, and just HOW to find XMRV/MLV’s.

You can see George’s full comment at post #133 here:  http://www.forums.aboutmecfs.org/showthread.php?8506-XMRV-Buzz-Take-a-Deep-Breath-the-Big-XMRV-Meeting-Singh-On-XMRV-Sample-prep%2Fpage14 »

For å lese alt XMRV Global Action skriver:  Klikk her

.

Da var det jo noe i ryktene jeg leste om, og som jeg så vidt nevnte i posten i går!! Dette er veldig, veldig spennende! Nå håper jeg virkelig de når frem med sin mail-aksjon, slik at resultater som foreligger fra «Blodgruppen» blir gjort tilgjengelig, også for pasientene!

.

Noe av det XMRV Global Action skriver på FB-sidene sine er:

«George på Phenix Rising-forumet har skrevet et viktig innlegg som fortjener oppmerksomhet. Som vi vet innkalte  virusjegeren Ian Lipkin sist uke til et lukket møte med medlemmer av NIH Blood Working Group. De skulle hjelpe ham i å utvikle studieprotokoller for XMRV/MLV ME/CFS.»

Det er forventet at fase 2 av resultatene til «Blodgruppa» nå er tilgjengelige – i alle fall for insidere. Og at disse resultatene gir klarhet i kontaminerings-spørsmålet, og nettopp HVORDAN finne XMRV/MLVs.»

.

Dette er noe av hva George skriver på forumet:

«Det er ingen grunn til at NIH BWG («Blodgruppa») skal tilbakeholde fase-2-resultatene for pasientgruppen. Det er ikke noe som kan føre til «uro» i folks bevissthet, bare det å ville forstå hvordan man finner et virus som kan eller ikke kan finnes i befolkningen, og kan eller ikke kan gjøre folk syke – avhengig at et dusin ulike årsaker.

Jeg tror det er viktig for NIH, og for enhver organisasjon som jobber med ME/CFS-pasienter, å  forstå at vi er blitt ingnorert og misbrukt på mange måter i mange år, og er villige til å bruke vår styrke i det at vi er så mange – og insistere på åpenhet hvor åpenhet er berettiget.

Jeg vil foreslå en demonstrasjon av denne kraften.»

.

Så oppfordrer han alle til å være med på en mail-aksjon. Han skriver litt om hva de bør ha med i mailen og hvem den bør adresseres til, som er alle medlemmene i «Blodgruppa» + Collins, Faucci og Sebelius.

Les resten av hva han skriver ved å klikke på linken ovenfor.

De lyktes jo så veldig godt i den forrige aksjonen, og vi må krysse alt vi har for at resultatet blir like bra denne gangen også!

.

To be continued..

.

Nå har jeg registrert meg på <a href=»http://bloggurat.net/minblogg/registrere/2abf3a9e0334009ab2671582faabb5289cdaf559″>Bloggurat</a&gt;.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: