Annette Whittemore and Judy Mikovits on contamination and progress at the WPI

23 des

Sam Shad, Nevada Newsmakers

XMRV Global Action’s Transcription of Sam Shad’s interview with Annette Whittemore and Dr Mikovits on Retro-contamination papers:

Klikk her

 

Det viktigste kommer helt på slutten av intervjuet:

Sam:

I guess bottom line from this entire discussion today is for people not to panic. Things are still moving forward. Nothing has changed – it’s just that there are simply different opinions.

Annette:

Absolutely.

Judy:

As one would expect (that there would be different opinions). And this is really a great time of HOPE. Because we’ve also determined in our research this year – and that will be coming out published very soon – we’re understanding WHY the (XMRV) virus hurts the immune system. We’re understanding what’s going wrong to make you sick, and that’s another step to making people well. So it’s a great time of excitement and research around the world. We expect treatments next year (2011).

Sam:

2011. Can’t wait! 

Reklamer

3 kommentar to “Annette Whittemore and Judy Mikovits on contamination and progress at the WPI”

 1. selsius 23/12/2010 kl. 17:44 #

  For en fantastisk nyhet å gå inn i julen med, selv om det ikke er fantastisk å tenke på at man kan ha et retrovirus. Men faktumet blir liksom ikke borte selv om man slutter å tenke på det, så det er helt klart en meget viktig og hyggelig nyhet. Det ”lykkes” nok ikke for Engelsmennene og dra ut tiden og gjøre enda mer skade. Det er jo det jeg tror da, jeg er ultraskeptisk og lager sikkert alt for mange konspirasjonsteorier som ikke henger på greip, men moro er da nå!

  • Martha 23/12/2010 kl. 18:00 #

   Jeg tror som deg jeg, Selsius, og det er unektelig litt pussig at alle disse studiene kom på samme dag, og i tillegg tror jeg ikke metodikken de brukte er god nok. Etter hva jeg leser i alle fall. Det skrives jo mye om dette rundt omkring, og inntrykket mitt er i alle fall at «det ligger noe bak » her, og at det handler om politikk, makt og penger. Men jeg synes det hele er utrolig merkelig, og jeg skjønner ikke helt at det virkelig er mulig å gjøre slikt. Eier de virkelig ingen empati med alle de syke menneskene som venter på hjelp? Vel, det er i alle fall spennende å følge dette, og det var helt nydelig at intervjuet med Whittemore og Mikovits kom nå. Den beste julepresangen vi kunne få! 😀

   • selsius 23/12/2010 kl. 18:26 #

    Strategisk viktig innslag dette.

    Om det er snakk om politikk, makt og penger, skjønner jeg ikke helt den logikken. Er retrovirus årsaken til ME vil det ikke bli borte men øke fremover. Når det gjelder forsikringen og aktørene rundt det, kan jeg skjønne at et slikt virus vil felle dem. Men som ansvarlig politikere er det ikke noe å hente på at dette sporet legges dødt i noen år til.

    Det jeg finner mest merkelig med disse studiene, er ikke at de ikke fant noe med PCR, men måten de snakker på. De er liksom 1000% sikre på at det ikke er noen sammenheng, de går faktisk så lang som å si at det ikke finnes et menneskelig utgave av dette retroviruset. Det er da alarmklokkene går. Da er hensikten og så tvil så lang det lar seg gjøre, og da er det også klart at det ligger et eller annet politisk motivert i bunn her. Tiden for misvisende tåkeprat om at ME ikke har noen bestemt årsak, eller psykisk forklaringer er i ferd med å bli helt nytteløst, og det er virkelig på tide. Disse har gjort enorme skader og bure aldri få lov til å jobbe med syke mennesker igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: