Alt om ME-gjennombruddet

7 nov

TV2 har laget en samleside der de fortløpende legger ut alle nyhetsreportasjene de lager om ME. Du finner siden: HER

Rett før jeg var tilbake igjen på bloggen startet TV2 sin lenge planlagte kampanje med nyheter om ME flere dager i strekk  f.o.m onsdag 21. oktober og ut hele uken. Anledningen var offentliggjøringen av resultater fra Rituximab-studiet til Fluge og Mella på Haukeland, og lansering av boken til Jørgen Jelstad «De Bortgjemte».

Og TV-kanalen fortsetter å holde tak i ME-saken. I går var det et lengre innslag på 21-nyhetene der journalistene  satte et kritisk blikk på LP som behandlingsform for ME. Det var virkelig så bra laget.

Se hele nyhetsinnslaget: HER

Vi kan også vente oss flere nyhetesreportasjer fra TV2. Nå har kanalen gått ut med at de planlegger å  lage en liten spørreundersøkelse som de vil legge ut på nettsidene sine, og de ønsker tilbakemeldinger fra ME-pasienter som har vært på LP-kurs og som vil dele  sine erfaringer.

Håper det er mange som vil være med å bidra i denne spørreundersøkelsen, og spesielt viktig er det at de som ikke har hatt noen effekt av kurset og i særdeleshet de som har opplevd å bli veldig dårlige, at alle dere klikker dere inn på TV2 sine nettsider og legger inn deres opplevelser i denne spørreundersøkelsen.

Live Landmark tror jo at 10 av 12 på hennes kurs blir helt friske (Kan man tro hun virkelig tror det, eller vet hun bedre?) – og det er så enormt viktig at vi griper denne sjansen med begge hender – nå som TV2 har så stort fokus på saken – at vi kan få formidlet at vi er MANGE som ikke har blitt friske av å ta et LP-kurs.

Så vær så snill, alle sammen, bruk noen minutter til å fylle ut skjemaet som vil bli lagt ut! Man trenger sikkert ikke å skrive så mye, det viktigste er å få formidlet at man enten ikke hadde noen virkning eller – enda verre – ble veldig syk etter kurset.

Undersøkelsen vil snart være å finne her på TV2.no

Reklamer

Én kommentar to “Alt om ME-gjennombruddet”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lege advarer mot LP. Video av TV2 sin nyhetssending 06.11.2011 « Marthas Have - 09/11/2011

    […] det jo tross alt TV2 som har stått for, og som en lettvint løsning laget jeg derfor denne posten: Alt om ME-gjennombruddet – og da ligger heldigvis alt der! Og TV2 sin nettside vil altså bli fortløpende oppdatert […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: