Gjestebok

Til deg!

Så hyggelig at du klikket deg inn på gjesteboken min! Jeg tenkte at jeg ville gi dere som er innom hos meg en mulighet til å legge igjen en liten hilsen og kanskje fortelle litt om dere selv?

Fortell litt da vel –  jeg er så forferdelig nysgjerrig! Om deg selv eller hva du vil. Reklamer gjerne for bloggen din, om du har en, eller noe helt annet du har lyst til å dele.

Det er dere som er innom her som skaper liv og røre. Eller ettertenksomhet og ro. Uten dere hadde det vært veldig kjedelig her – og helt meningsløst for meg å skrive! Så jeg er utrolig takknemlig for alle som er innom, og legger du igjen et lite spor etter deg, blir jeg veldig, veldig glad!

Hilsen Martha

Reklamer

29 kommentar to “Gjestebok”

 1. Lilja 02/11/2010 kl. 16:45 #

  ….Jeg trør til og klipper snora jeg, Martha :)….og gratulerer med Gjesteboka !
  Etter uker med hektisk aktivet i alle kanaler bl.a annet inne hos Maria (Marias metode), deg Martha m.fl (i forbindelse med XMRV og blodbanksaken) virker det nå som om stillheten har senket seg og at folk tar seg tid til å puste igjen (AAA) …og det er jo bra 😉
  Selv prøver jeg å hvile og smile fra syke-eksilet i heimen for tiden
  Litt om meg selv ; (begynner litt forsiktig jeg, til jeg blir litt «varmere i trøya»)
  ME-syk sannsynligvis i over ti år. Fikk diagnosen via indremedisiner ved mitt lokale sykehus for ca 3 år siden.
  Klamrer meg fortsatt til en delstilling (40 %) ved et roligere sted i undervisningssektoren. Resterende 60 % TU. Undervisningssektoren er en krevende plass å være med ME. Med undervisning som krever tilstedeværelse og engasjement (les : energikrevende), omsorgsoppgaver og økende mengde «papirarbeid». Turen har vært særdeles haltende og humpete de siste årene, med mange avbrudd i form av sykemeldinger. Prøver å finne ut av om det fortsatt «finnes en framtid» for meg i arbeidslivet… Å stå i jobb med restarbeidsevnen, er en uttalt politisk målsetting i Norge men det er som kjent et samspill av faktorer som til slutt gir svar på om dette faktisk er mulig. Bl.a
  helsemessig funksjonsnivå, vilje til tilrettelegging fra arb.giversside, «den kollegiale infrastrukturen» og ikke minst smertegrensen mellom å faktisk være til nytte/ eller å være en belastning mht organisasjonen og kollegene….Ja, det var de dårlige nyhetene ! – Så til de gode ; Er stort sett ellers en positiv og livsglad person i begynnelsen av 40-årene, mor til tenåringer med stor passjon for kunst og kultur, her under ; Musikk, litteratur, teater, kunst, samfunnsengasjement og ikke minst «den gode samtalen» på mange nivå… : )
  Her hos deg, Martha m.fl kan man jo fortsette å bl.a dyrke «den gode samtalen», samt informere, diskutere og dele på godt og vondt 🙂 heie på hverandre…Sammen er vi sterke ! Lilja ønsker lykke til videre og ser med glede fram til framtidige «haveselskap» hos Martha……sender herved stafettpinnen videre… 🙂

  • Martha 08/11/2010 kl. 21:27 #

   Så koselig at du klippet snora, Lilja – det setter jeg stor pris på! Innmari hyggelig at du byr på litt av deg selv, så vet jeg litt mer om hvem du er! Det er alltid veldig hyggelig at du titter innom og skriver her hos meg, synes du skriver veldig fine innlegg som er både spennende og velformulerte. Hehe, trenger ikke å være det siste da, bare hyggelig at du skriver uansett hvordan, det viktigste er at du lar høre fra deg! Og jeg setter veldig pris på de gangene du er innom!;-)

   Jeg sliter litt med formen nå, fryser og har fått tilbake influensasmertene eller ‘infeksjonssmertene’ som jeg kaller dem, fordi de beskriver mer konkret. Og hodet fungere heller ikke så godt når jeg har det sånn, så sliter med å finne ordene. Foreløpig er det til og fra, men bare verre de siste dagene, så det ser ut til at jeg ikke slipper unna en dårlig periode igjen nå. Må bare ta det med ro, og krype under dyna, så blir det forhåpentligvis en opptur snart igjen! Tror jo på det!

   • Lilja 09/11/2010 kl. 12:56 #

    Kjære Martha….(fra en sofapoet til en annen 😉 …) Sender deg gode tanker og masse lys og varme …! Jeg ligger selv på sofa`n i skrivende øyeblikk, i varme klær med tjukk ulljakke under et varmt teppe…. og fryser…Dårlig søvn, muskelverk samt overbelastning i går gjør at dagen i dag, blir stille og innovervendt….
    Du selv, Martha må hvile, nullstille og samle krefter nå….Jeg er imponert over arbeidet du har lagt ned i forbindelse med bloggen din og( ikke minst det formidable og gjennomarbeidede brevet som ble sendt til SMK) men jeg vet at det koster….Vel blåst Martha, men nå ta vare på deg selv og dine egne behov i tiden framover. Gjør det som gjør deg godt og som gir deg styrke….Stor klem Lilja 🙂

 2. Martha 10/11/2010 kl. 11:00 #

  Takk for hilsen Lilja, håper du har en bedre dag i dag! At du føler deg mye bedre og ikke fryser og at du fikk hvilt i går.
  Jeg tok meg enda litt mer ut i går enda jeg ikke skulle. Ble sittende og skrive på en mail, noe som i utg. punktet ikke krever så mye tanker og krefter når man skriver om kjente ting. Det ble bare litt lengre enn jeg tenkte, fordi jeg kom til å tenke på at jeg kunne bruke innholdet i mailen til både det ene og det andre, og det pushet meg til å skrive videre og jobbe mer med teksten enn jeg egentlig kjente jeg orket. Det ble også altfor lite søvn i natt, og i dag våknet med kraftig hodepine og feber på riktig, kjenner jeg er kokvarm samtidig som jeg fryser, og det føles ikke så bra, så nå MÅ jeg ta det med ro. Kan bare skylde på meg selv da, og nå skal jeg ikke røre pc’n på en stund!
  Ville bare svare deg først og sende deg en liten hilsen. Nå skal jeg krype under dyna og prøve å sove litt. Stor klem til deg:)

 3. Kamelryttersken 11/11/2010 kl. 21:24 #

  Fant deg via Marias metode i dag.
  Setter pris på gode samtaler, og finner dem ofte i kommentarfeltene rundt forbi.
  Ellers? Ergoterapeut, pt. sykemeldt på grunn av en gammel nakkeskade som bare er plagsom når jeg arbeider med hodet under brysthøyde, men mer enn plagsom nok når jobben er å sage ved sammen med psykisk utviklingshemmede brukere.
  Opptatt av hvilke holdninger vi har til mennesker som ikke passer i samfunnets A4-skjema. Ting har fungert de siste par årene, men en av mine tidligere saksbehandlere på NAV sa nå nettopp; «De holdningene Ragnhild, de holdningene de er der. Det må du bare leve med».
  Blogger også om motorsykkelkjøring og personlig utvikling. Og så skal jeg visst lese didaktikk og pedagogikk sier min bedre halvdel, samvittigheten.

  • Martha 12/11/2010 kl. 13:52 #

   Hei Kamelryttersken!
   Så hyggelig å se deg, jeg har lagt merke til dine gode kommentarer bl.a. inne hos Maria, så veldig fint at du også fant veien hit.
   Spennende yrke du har, jeg tenkte engang på en lignende jobb, å bli lærer for psykisk utviklingshemmede, men så begynte jeg i stedet med språk og bibliotek- og informasjonsfag;-)
   Det er viktig at vi har plass til alle i samfunnet vårt ikke bare de som har «bagasje» og helse til å takle alt på strak arm, for å si det sånn, for vi har alle ulike forutsetninger.

   Det høres ut som en spennende blogg du har, og jeg kommer snart på besøk!
   Og jeg synes du bør høre på «din bedre halvdel», det er interessante fag som det er nyttig å kunne mere om.
   Vil skrive mer til deg senere, ser du har skrevet en kommentar til «Hadde jeg enda visst..», men jeg må vente med mer skriving til hode og kropp er mer med meg. Ville bare svare deg her, for det var så hyggelig å se du var innom og hadde lagt igjen en hilsen og en kommentar.
   Ønsker deg en god helg;-)

   • Kamelryttersken 14/11/2010 kl. 17:36 #

    Bare hyggelig, Martha
    Og tusen takk for skryt.
    Syns ofte at jeg ikke helt klarer å ordlegge meg godt nok. Men hører fra flere at jeg har kommentarer som gir mening, og det er godt å høre.
    Er imponert over dere som sliter med en så utmattende sykdom, at dere klarer å holde motet oppe og bidra til at iallfall jeg får en bedre dag etter å ha vært innom bloggene rundt omkring.
    Ha ei god uke 🙂

 4. Annema 27/11/2010 kl. 23:26 #

  Jeg legger kanskje dette inn på feil sted, men ME-foreningen «etterlyser» bloggere via Facebook. Kanskje du burde ta kontakt – bare en tanke.

  En fin blogg du har!

  • Martha 28/11/2010 kl. 13:22 #

   Tusen takk Annema, det var koselig sagt. Jeg setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros – men det varmer selvfølgelig aller mest med de positive 😉

   Og takk for tips, jeg skal gå inn og kikke på siden deres 🙂

   Håper du stikker innom meg igjen.
   Ønsker deg en fortsatt fin helg!

   Hilsen Martha

 5. melivetpaaslep 02/12/2010 kl. 23:50 #

  Hei Martha!
  Å legge igjen spor etter seg, det er så viktig for selvfølelsen. For ikke lenge siden skrev jeg en bloggpost om det, her er den: http://melivetpaaslep.wordpress.com/2010/11/22/nye-spor-samme-bein/
  Jeg tror det kan være lett å hvile seg passiv og derfor tror jeg det er lurt å være bevisst på å holde seg i aktivitet, om ikke fysisk, så mentalt. Når vi kan, tror jeg vi gir oss en bedre livskvalitet ved å følge med på det som skjer eller være tilstede på annet vis. Prestasjoner er viktige og jeg tror kanskje det blir enda viktigere for oss som ikke kan være så aktive som vi ønsker. Det vi ikke har er vel så viktig som det vi har.

  • Martha 03/12/2010 kl. 17:21 #

   Hei og velkommen hit! 😀
   Så hyggelig at du la igjen spor etter deg. Som du skriver så kjennes det veldig bra. Jeg er jo både så veldig nysgjerrig, og så synes jeg det er så veldig koselig å få vite litt om i alle fall noen av dere som er innom!

   Jeg var en tur på besøk på bloggen din tidligere i dag, du skriver veldig bra, synes jeg. Mange fine tanker i det stykket, jeg kjente at det var en sterk kraft i dem.

   Man får en veldig fin mental trening av å skrive, så når vi blogger så trener vi jo deler av hjernen, og det er bra. Jeg er enig med deg, man bør gjøre så mye man greier i løpet av dagen. Vanligvis er ikke det noe problem her i huset da, det går nesten ikke en dag uten at jeg ikke gjør for mye, og det er bare når jeg krasjer at jeg blir liggende. Jeg må lære meg AAA, er altfor dårlig på det. Men sånn er det bare, får ikke gjort så mye med det. Men det ordner seg nok etter hvert – litt på sikt.

   Ønsker deg en nydelig fredagskveld!

   Håper du titter innom igjen!
   Klem Martha 😀

 6. Kikki 13/01/2011 kl. 23:50 #

  Hei kjære Martha!
  Tårene triller når jeg leser det du skriver her, fordi det er så utrolig likt meg! Da du skrev at det var så store smerter at du av og til lurte på om du hadde lenge igjen, da var det identisk med det jeg har tenkt mange ganger. Jeg har egentlig fibromyalgi diagnosen, men tenker det er det samme hvilken man har, det er så likt. I utgangspunktet er det den grusomme følelsen av å være forgiftet og infeksjonsyk som er det verste Klarer ikke å få i meg skikkelig med mat, så har som deg kjøpt meg noen proteinsupper og shaker. Jeg skal til Lillestrøm klinikken neste uke og er så fryktelig spent. Jeg vet de kommer til å finne noe. Men jeg har tenkt som deg, at det er kostbart og ikke minst krevende å gå gjennom det opplegget, men nå er jeg desperat. Jeg bestemte meg når jeg så dokumentaren på Puls.
  Send meg så veldig gjerne en mail hvis du vil..jeg skulle også så gjerne kommet i kontakt med en som har det på samme måten, jeg føler også at jeg faller litt utenfor det som er typisk for me og fibromyalgi, i og med at det er mest følelsen av å ha influensa, omgangsyke ganger fem. Men ikke den typiske trangen til å sove døgnet rundt, mere at jeg bare blir sittende i ro, fordi jeg sliter med å stå oppreist uten å føle at jeg skal besvime. Er vanskelig å foklare hvordan det arter seg, men slik du forteller det er identisk nesten med meg. Første gang jeg har kjent meg så godt igjen i en beskrivelse.

  Stor klem fra meg.

  • Martha 14/01/2011 kl. 10:07 #

   Hei Kikki!
   Tusen takk for veldig hyggelig hilsen, og velkommen til bloggen! 😀
   Ja, det er virkelig tøft å leve med denne sykdommen, og mange ganger har jeg så kraftige og langvarige smerter at jeg tenker at dette må være så alvorlig at jeg ikke kommer til å leve så lenge.
   Fibromyalgi og ME har jo mange likhetstrekk. Slik jeg har forstått det så har ME mer utmattelse, mens fibromyalgi har mer smerter, men jeg har jo f.eks. forferdelig mye smerter, så det går jo opplagt mye over i hverandre, slik opplever jeg det i hvert fall.
   Huff, jeg skjønner at du har det forferdelig tøft. Når det er så ille at man ikke orker å spise, så mister man jo enda mer energi. Redningen min i forrige uke ble som sagt å kjøpe inn slike ernæringsdrikker fra apoteket, og mange dager drakk jeg bare de. Så greide jeg etter hvert å spise litt omelett og så igjen litt ulik middagsmat, men bare i helt små porsjoner. Det var tøft bare å svelge, for jeg var så kvalm av smerter at jeg nesten ikke orket å holde på maten.
   Så spennende at du skal til Lillestrøm Helseklinikk. Jeg må jo si at jeg håper de finner noe, slik at du kan få medisiner og bli frisk igjen! Jeg har også tenkt å starte der, selv om det er kostbart. Orker rett og slett ikke å være syk lenger, det skjer jo ingen bedring av seg selv, så man har jo ikke noe valg. Og det offentlige helsevesenet kan jo ikke hjelpe oss.
   Du har jo mye likt som jeg selv har det, det er influensafølelsen som er den aller verste for meg, men med den følger det utmattelse, og i det siste har jeg vært helt energiløs selv når smertene slipper taket innimellom. Det er visst vanlig at vi alle opplever litt ulike symptomer, men noen ganger lurer jeg på om det virkelig er ME jeg har, pga så mye smerter. Jeg kjenner at det er en infeksjon eller flere i kroppen min, i alle fall er det en vanvittig fysisk smerte, og det er som å ha en skikkelig kraftig influensa. Ikke til å holde ut egentlig, å ha det slik i årevis. Så nå er jeg villig til å prøve alt for å bli frisk, det må bare koste det det koster.
   Jeg vil veldig gjerne høre hvordan det går med deg, om du vil skrive til meg uten å skrive på bloggen, så kan du bruke mailadressen marthashave@gmail.com.
   Masse lykke til når du skal til LHK! Jeg krysser alle fingre og heier på deg! 😀
   Stor klem fra Martha

 7. Kikki 14/01/2011 kl. 12:02 #

  Tusen takk for det, og jeg skal sende deg en mail når jeg har vært der:)

  • Martha 14/01/2011 kl. 13:01 #

   Så flott Kikki, jeg gleder meg til å høre fra deg!
   Jeg har jo også tenkt å starte i behandling på LHK, og det er spennende å lese om andres erfaringer med utredning og behandlinger. Men som jeg har skrevet om så tar jeg sjansen og melder meg på et LP-kurs først, for å se om jeg kan ha utbytte av det, før jeg starter med medisinsk behandling.
   Vi snakkes – og enda en gang Lykke til! 😀

 8. bernhard auran 20/01/2011 kl. 17:09 #

  He!. ville bare si, at du må bare ringe om du vil høre om mine erfaringer med LP kurset. før/etter osv. får formidlet å mye mer på telefon.

  Modig gjort av deg å melde deg på og kaste deg ut det !
  Lite tips; prøv å vær så åpen som mulig til det som møter deg, men styr unna skeptikerne i den fasen du er nå! ikke alle fortjener å bli lyttet til. Nå gjelder det å lytte til seg selv og bruke fokus og energi på å gjøre deg som skal til for å gjøre deg frisk!

  ( tlf nr 92247005 )

  • Martha 21/01/2011 kl. 08:48 #

   Hei Bernhard,
   Ja, jeg fikk det plutselig veldig travelt med å gjøre noe, for jeg orker ikke å skulle være like syk til samme tid til neste år, nå måtte jeg gjøre noe, for det går ikke over av seg selv.
   Jeg skal være åpen og gjøre akkurat det coachen forteller meg. Og jeg skal gjøre alt jeg kan for å få dette til å fungere. Gleder meg, og er veldig spent.
   Tusen takk for tilbudet om å kunne ringe deg, det var veldig snilt, og kan hende jeg gjør det 😀
   Klem fra Martha

 9. Tutta 14/02/2011 kl. 14:28 #

  Hei.
  Klikket meg tilfeldig inn på din side dagene før du skulle på LP-kurs. Jeg har selv ikke ME diagnose, men tilsvarende symptomer etter langvarig hjernerystelse.(post commotio syndrom) Jeg er 42 år og har vært syk i 2 år.
  Jeg synes det er veldig spennende å følge deg etter kurset- og håpet inderlig at du får det til- og det tror jeg virkelig at du gjør.
  Jeg har selv lest en mengde selvhjelpsbøker for å komme ut av min egen situasjon når ingen i helsevesenet kan hjelpe meg..og har kommet fram til at jeg kan påvirke min egen situasjon ved å bryte destruktive mønstre- både tanker og handlinger. Det i tillegg til å styre tankene bevisst- «være her og nå» er viktig i mitt eget arbeid. Jeg kaller det arbeid, for dette tar også krefter.
  Når jeg først bevisstgjør meg selv over tanker jeg vil ha, skaper jeg positve forventninger til det jeg skal gjøre. Jeg har ha lest «mindfulness»-treningsredskap for hjernen, av Åsa Nilsonne. Hun er en spennende psykiater fra karolinska sykehuset i Sverige, og denne boken burde være en vekker for alle!! Den har gjort meg friskere iallefall.
  Jeg håper du friskmelder fra Me snart, og at du blir bedre av immunsvikten din. Jeg har en venninne som går på ukentlige doser med medisiner for dette, så håper det er hjelp å få for deg ang. dette også.
  Sender deg gode tanker
  Tutta

  • Martha 14/02/2011 kl. 16:11 #

   Hei Tutta – og velkommen hit! 😀
   Det er mange tilstander som kan ha samme symptomer som ME, så vi kan helt sikkert utveksle erfaringer, inspirere og hjelpe hverandre tilbake til et friskt liv igjen!
   Tusen takk for de gode ordene – og at du heier på meg – jeg blir så glad når jeg får så fine hilsener! Og jeg tror på det selv også, men det vil ta tid, og – som du sier – det er virkelig arbeid – hardt arbeid – å lage nye nervebaner i hjernen. Jeg opplever selv at jeg bør jobbe kontinuerlig, men det har jeg ikke greid så langt, pga infeksjonene jeg har pådratt meg. Ganske frustrerende, men jeg må bare være tålmodig, og nå er jeg ikke redd lenger for at jeg skal glemme det jeg lærte på kurset. Det ble jeg nemlig da jeg fikk bronkitten, men nå har jeg fått taket på det, kjenner jeg, og vet hvordan det skal brukes. Og jeg vet at jeg vil, og at jeg kan – og jeg tror på at det funker! Og det er helt avgjørende for å få det til.
   Jeg er så enig – og kjenner meg igjen – i det du skriver om å styre tankene bevisst. Jeg regner med at du tar med og kjenner på følelsene de gir deg også, samtidig som du visualiserer det du ønsker, for å nå ned i underbevisstheten. Der kan det være mye man faktisk ikke er klar over..
   Å begynne å tenke alternativt er utrolig spennende. Vi er jo nødt til det – når helsevesenet ikke kan hjelpe oss – for å få kroppen frisk igjen. Selv har jeg ikke lest noen selvhjelpsbøker, jeg har tidligere vært ganske skeptisk til alt som er alternativt, før jeg nå ganske plutselig snudde i tanken på LP. Grunnen er vel at jeg til slutt ble så desperat at jeg bare måtte prøve noe for å i alle fall bli litt bedre. Og det har hjulpet mange, så hvorfor ikke meg også?
   Boken du nevner høres veldig spennende ut, den fikk jeg lyst til å lese! Jeg er i det hele tatt blitt mer interessert i alternative «retninger», både behandlinger og hva vi selv kan gjøre for å påvirke helsen vår og den fantastiske kraften vi har i hjernen. Hode og kropp henger i høyeste grad sammen, mer enn vi kanskje er klar over.
   Håper du blir frisk igjen snart! Det høres ut som du har funnet veien å gå. Ett skritt av gangen, og det er godt å kjenne fremgang, det i seg selv inspirerer til å fortsette – og jeg håper du vil fortelle mer om hvordan det går!
   Takk for at du forteller om venninnen din, det var veldig snilt av deg. Som du ser så la jeg akkurat ut en post der jeg skriver om at jeg nok får samme behandling som henne. Skal snart på kontroll, så da får jeg sjekket immunforsvaret. Sannsynligvis har jeg hatt immunsvikt hele livet, men det ble først oppdaget etter at jeg var over 40 år. Det hjalp med behandling, men nå må jeg kanskje få justert dosen medisiner.
   Takk for de gode tankene – og at du vil følge meg. Jeg er selv veldig spent på hvordan det går, og jeg skal oppdatere etter hvert.
   Sender deg gode tanker tilbake 😀
   Martha

 10. mhj 03/06/2011 kl. 02:37 #

  Heia martha 😉

  er bare innom for å si at æ tenker på dæ ❤

  Stoor klæms

  hmmm..har du endret fasade på bloggen? Liker fine bilder forresten 😀 blir så gla' å se på de 😀

  • Martha 12/06/2011 kl. 09:30 #

   Hei mhj, tusen takk for tankene, de varmer 😉
   Forandrer litt på bloggen innimellom, men nå er det vel en stund siden, tror jeg..
   Stor klem tilbake

 11. Lilja 08/06/2011 kl. 22:48 #

  Kjære Martha
  Sender deg en stor klem og mange varme tanker…
  Håper du etter omstendighetene har det så bra som du kan…
  Stor klem fra Lilja 🙂

  • Martha 12/06/2011 kl. 09:34 #

   Hei Lilja, tusen takk for klemmen og de varme tankene, kjenner at det gjør godt med gode hilsener.
   Vi tar en dag av gangen her hjemme, ingen god tid, men vi tar vare på de gode stundene sammen.
   Stor klem tilbake til deg

 12. Janne L. Andersen 05/11/2011 kl. 16:36 #

  Kjære venn! Jeg er så glad for å lese at du har kommet deg igjen, og at moren din også er blitt så bra igjen! 🙂 :-):-) Du må hilse henne så masse fra meg!

  Klem fra Janne :o)

  • Martha 05/11/2011 kl. 23:34 #

   Tusen takk, kjære Janne! Og tusen takk for all god hjelp og oppmuntrende hilsener nå i denne vonde tiden som har vært! Jeg er kjempeglad i deg!<3 Og takk, jeg skal hilse mamma fra deg, det vil hun bli veldig glad for! 😉

   Stoor klem fra meg til deg<3

 13. Lilja 10/11/2011 kl. 09:54 #

  Kjære, kjære Martha :)….
  Så hyggelig at du er tilbake :)…!! Med fantastiske nyheter om at det går så bra med moren din og at du selv er på beina etter en krevende tid. Du har ofte vært i tankende mine, så dette var virkelig gode nyheter 🙂 Ser at du på kort tid har rukket å være særs produktiv mht til postfrekvens på bloggen din også :). Har ikke fått lest alt ennå, men det skal jeg gjøre nå.Vi er inne i spennende og oppløftende tider for ME-saken, det er helt sikkert…!
  Selv er jeg inne i en bedre periode akkurat nå, mht funksjonsnivå…Bedre periode, dvs de siste 4 ukene,( med mange gode dager, hvor fortiden er glemt og fortrengt og bare lever lykkelig her og nå, så lenge det varer….) Ønsker deg og dine alt godt og gleder meg til mange spennde turer til Marthas have i tiden som kommer… Stor og varm klem fra Lilja 🙂

  • Martha 12/11/2011 kl. 09:35 #

   Kjære søte Lilja<3, tusen takk for vakre ord! 🙂
   Ja, jeg er så glad og takknemlig for at jeg får beholde min kjære mamma, og jeg håper det vil gå godt med henne også i tiden fremover, for hun fortjener det så veldig.
   Det er moro å kunne blogge litt igjen. Og takk, men jeg har jo foreløpig bare skrevet ett av blogginnleggene selv, de andre er artikler og kronikker etc. som andre har skrevet, og da tar det meg et par minutter å legge de inn her, så jeg kan vel ikke skryte på meg en så veldig stor innsats. 😉
   Det er virkelig så fantastisk spennende det Fluge og Mella holder på med på Haukeland, og nå håper jeg og krysser alt jeg har for at det blir bevilget penger til prosjekter både i Bergen og på sykehus flere steder i Norge. For dette må det satses stort på nå, så tiden til medisinen kan være tilgjengelig for alle gjøres kortest mulig!
   Kjempeflott å høre at det går så bra med deg! Håper den gode perioden varer lenge – og at det blir flere og flere av dem – og lengre og lengre 🙂 Man setter så ekstra pris på å kunne være ute blant andre mennesker når man har vært så lenge på den andre siden av skalaen. 🙂
   Og så hyggelig at du vil følge med på bloggen fremover, det setter jeg kjempestor pris på! Håper jeg får følge med på hvordan det går videre med deg også, for det er jeg veldig spent på, og krysser alt jeg har for deg! 🙂
   Vi snakkes snart igjen da Lilja! Ta godt vare på deg selv så lenge, så varer den gode perioden lengre! Ønsker deg en deilig lørdag og en fortsatt god helg!
   Klem og gode tanker fra Martha ❤

 14. Heather Watt 31/08/2012 kl. 03:43 #

  Hi Martha,

  I saw your tweet about Hans Sæbo (aka Hans Hilmar Sæbo) emigrating to America in 1912 on the RMS Carmania. His mother Synnøve was my great-grandfather’s sister. Can you please contact me? I also have a family tree on Ancestry.com.

  Warm regards,
  Heather Watt
  Dallas, Texas USA

 15. Tutta 25/10/2012 kl. 10:27 #

  Hei. Lenge siden sist! Håper alt går bra med deg og dine! Klikker en sjelden gang innom, sånn bare for å se om det er noe nytt. Gode tanker sender jeg deg ihvertfall. Klem fra Tutta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: