Innsyn i tilsynssaken mot LHK

29 des

Den 26.09.2011 ble det kjent at Lillestrøm helseklinikk (LHK) måtte begrense sin behandling av pasienter med ME/Fibromyalgi og lignende sykdommer, fordi klinikken er under tilsyn av Helsetilsynet. Dette skjedde etter en bekymringsmelding fra en kommuneoverlege. Ingen av pasientene som tar behandling ved LHK har klaget, og pasientgruppen ble derfor både overrasket og frustrerte. Reaksjonene var mange:

(…)

Saksdokumentene
Vi i Pasientfora avventet situasjonen, da vi var usikre på hva vi burde gjøre. Det kom lite informasjon om saken, men i kommentarfelt på blogger la vi merke til at andre pasienter hadde bedt om innsyn i saksdokumentene. Vi valgte å kontakte noen av disse personene, for å høre hva de syntes om saken. I tillegg fikk vi oversendt dokumentene de hadde fått innsyn i. (Dokumentene finner du samlet i en PDF nederst i denne bloggposten.)

Les resten på LHK Pasientfora sin blogg : HER

PDF dokumentet med Innsyn i tilsynssaken mot Lillestrøm Helseklinikk: HER

Én kommentar to “Innsyn i tilsynssaken mot LHK”

  1. Axel Hoel 27/09/2012 kl. 14:25 #

    Hei! Har hørt at Hyperbaric Oxygen Treatment hjelper mot ME ettersom det tilfører kroppen 100% oksygen. Finnes det helse klinikker som tilbyr denne form for behandling? Mvh, Axel.

Legg igjen en kommentar